неділя, 11 травня 2008 р.

ТОЛЕРАНТНІСТЬ - НОВИЙ ЗАКОН ЖИТТЯ

Продовжуючи тему законів життя, яку я почав ще давно, а продовжую тільки зараз, я не можу не написати про нове явище нашого суспільства, яке хвилею накриє серця учнів середніх шкіл. Це явище називається толерантність. За цією хитрою назвою криється доволі цікавий, з точки зору неофашиста, факультативний шкільний курс, розроблений за сприяння Організації Об'єднаних Націй, який несе в собі досить таки "велику" мету - навчити дітей поважати емігрантів та педерастів. Спочатку, ця ідея в мене викликала сміх, але коли я побачив на відкритому перегоні між станціями метро "Чернігівська"-"Лісова" біґборд, на якому було зображено педераста а трохи нижче надпис "Толерантність - це...обговоримо?", я зрозумів, що справи значно гірші, а ніж я вважав. Виявляється, педерасти такі ж люди як і ми тільки вони кохають по іншому, адже суть кохання в тому, що це світле почуття, і не має різниці яку воно має форму, а емігранти - такі ж українці як і ми. (примітка від автора - а те, що вони українською "ні бе ні ме" і те що, майже всі "щипачі" столичної підземки - негри, то нічого)
Щодо форми проведення цього "дуже потрібного курсу", то тут є просто таки шаленне розмаїття варіантів, серед яких і безпосередня участь представників сексуальних і національних "меньшин" на уроках, але питання ось в чому: а навіщо інородців водити по школам? Вони вже тут! Особисто в моїй школі, тенденція до збільшення кількості в'єтнамських унтерменшів, років через 30 дозволитиме запрошувати українських дітей до взяття участі в уроках толерантності, щоб в'єтнамці схильно ставилися і не ображали представників українскої діаспори.
Як відомо, розумні люди вчаться на чужих помилках, але ми так не можемо...Поки в'єтнамці, як негри у Франції, не почнуть бити вітрини і палити машини, суспільство не відреагує на чинний стан речей, а поки...поки ми будемо сварити скінхедів, котрі б'ють бідних нещасних оккупантів, будемо проводити політику "інтернаціоналізму", аби унтерменші почували себе добре на теренах нашої країни, а також гладити по голівці тих, кого, наприклад, за канонами Ісламу, мали б вивести на головну площу міста і закидати каммінням. Все починається з малого, і толерантність не виключення, адже легше промити мізки людям, котрі немають власного уявлення про життя, а ніж на реальних прикладах показати всю невинність емігрантів, яка насправді залишається міфом...

Немає коментарів: